HTML

Innováció konferencia

Az Üzletfejlesztési Portál által szervezett Üzleti innováció konferenciákkal kapcsolatos kötelező tudnivalók, illetve kulisszatitkok, érdekességek, háttérinformációk. Minden, amit tudni lehet vagy érdemes az Innováció 24/7 rendezvénysorozattal kapcsolatban.

Friss topikok

Linkblog

Folytatódik a "Szenvedélyes innováció - Versenyképesség és üzleti innováció" konferenciasorozat

2011.10.16. 09:06 Üzletfejlesztés

Üzleti innovációs konferenciasorozat - Innováció 24/7

Megújult formában folytatjuk konferenciasorozatunkat. Új helyszínen, a legizgalmasabb témákkal, leghasznosabb tudnivalókkal és a legérdekesebb előadókkal jövünk.

Ha tudásra vágysz, ha szeretnéd felkészülten fogadni a pályázati pénzeket, ha szeretnél fejleszteni - jelezd érdeklődésedet már most: info@uzletfejlesztes.hu, vagy 06/30/600 31 26.

Hamarosan részletes információkkal!

Szólj hozzá!

Címkék: konferencia pályázat innováció versenyképesség üzleti innováció pályázati pénz szenvedélyes innováció konferenciasorozat

Ingyenes részvételi lehetőség az év első Innováció Konferenciáján

2011.01.21. 09:59 Üzletfejlesztés

A Díjbeszedő Zrt. támogatásának köszönhetően az első 20 jelentkező ingyenesen vehet részt az év első innovációs rendezvényén!

A teljes program:

 

"Szenvedélyes innováció - Versenyképesség és üzleti innováció" konferencia

Előadásainkban:

- megmutatjuk, hogy milyen pályázatok vehetők igénybe fejlesztésre, vállalati innovációra, kutatás-fejlesztésre,

- bemutatjuk a marketinginnovációkat, az értékesítés új útjait,

- beszélünk a klaszterekről, amelyeknek az innováció területén nagy szerepet szán az Európai Unió és a Széchenyi Terv is,

- vállalkozásfejlesztés: megnézzük, hogy hogyan kell egy vállalkozást sikeresen működtetni, fejleszteni, milyen módszerek, módszertanok segíthetnek ebben,

- beszélünk majd az üzleti innovációk jelentős területét képviselő mobilinnovációkról,

- áttekintjük az üzleti innovációs képzések helyzetét,

- és bemutatjuk a Nemzeti Üzletfejlesztési Díjat.

Üzleti innováció blog - trendek, előrejelzések, a magyar innováció hírei, pályázatok, új technológiák, marketinginnovációk, fejlesztések, új termékek, szolgáltatások - Üzleti innováció blog >>>

Üzleti innovációs konferenciasorozat a Magyar Üzletfejlesztési Társaság (www.uzletfejlesztes.hu) szervezésében – azok a témák, amelyek most kimaradnak, azok későbbi konferenciáinkban lesznek megtalálhatóak!

"Szenvedélyes innováció - Versenyképesség és üzleti innováció" konferencia

2011 első innovációs rendezvényét 2011. január 27-én, csütörtökön tartjuk, Budapesten, az Attila út 93. épületben található rendezvényhelyszínen.

Támogatóink: Állami Nyomda Nyrt., a Canon Hungária Kft., az OCÉ-Hungária Kft. és a Díjbeszedő Zrt.

Témáink és előadóink

Ingyenes részvételhez jelentkezés - jelentkezési lap (DOC) - Üzletfejlesztési és Üzleti innovációs Portál >>>

09.00 – 09.30 Regisztráció (indítsuk egy kötetlen beszélgetéssel és egy kávéval, teával a rendezvényt!)

09.30 - 09.45 - Köszöntő és a Nemzeti Üzletfejlesztési Díj bemutatása - Fodor Zoltán elnök, Magyar Üzletfejlesztési Társaság

09.45 - 10.05 - Innováció a marketingben - Damjanovich Nebojsa tanácsadó és tréner, Senpai Consulting Kft.

10.25 - 10.45 - Az Új Széchenyi Terv friss kiírásai - Vállalati innováció, kutatás-fejlesztési és innovációs pályázatok a versenyképesség növelése érdekében - Kun Éva elnöki tanácsadó, Montana Tudásmenedzsment Kft.

10.45 - 11.05 Szünet (frissítők)

11.05 - 11.25 - Az „Innochic”-től az „Innodeal”-ig - innovációs teleregény 2003-2010 - Polgárné Májer Ildikó ügyvezető, ValDeal Zrt.

11.25 - 11.45 - Klaszterek létrehozása, működtetése - Dr. Lacza Zsombor igazgató, Semmelweiss Innovation.

12.05 - 12.25 - Vállalkozásból vállalatot – az önműködő középvállalatok alapelvei (cégépítés, cégfejlesztés - és egy bevált, kipróbált eljárás) - Purnhauser Dénes ügyvezető, tulajdonos, Róth Péter igazgató, SixDisciplines

12.25 - 13.00 Ebédszünet (büféebéddel és frissítőkkel)

13.00 - 13.20 - Hol képezhetem munkatársaimat innovációs, üzleti innovációs ismeretekre? - Fodor Zoltán elnök, Magyar Üzletfejlesztési Társaság

13. 20 - 13.40 - Üzleti innováció mobilra hangszerelve - Kerezsi Eszter, business development manager, ECM Consulting Kft.

13.40 - 14.00 - Kreatív üzleti álmok - szexi köntösben - Schwarz Gábor ügyvezető, Simple 42 - Üzletfejlesztési Kft.

14.20 - 14.40 - Hogyan nyerjünk üzletet a Távol-Keleten? Ázsia Üzleti Képesség Audit - egyedülálló magyar módszer, amelyet átvesz Európa - Bundik Csaba, ügyvezető, Ceta Consulting.

Konferenciánk ingyenes, amennyiben:

A 2011. január 21-től jelentkezők első 20 beérkezett jelentkezése INGYENES! 

Gyors jelentkezés: 06/30/600 31 26

Hagyományos jelentkezés - jelentkezési lap (DOC) - Üzletfejlesztési és Üzleti innovációs Portál >>>

A konferenciát támogatja: az Állami Nyomda Nyrt., a Canon Hungária Kft., az OCÉ-Hungária Kft. és a Díjbeszedő Zrt.

Helyszín:

Mezőgazdasági Könyvtár, Attila út 93., a Déli Pályaudvartól 5 perc gyalog.

Kapcsolat és további információ: Fodor Zoltán, szervező, 06/30/600 31 26

 

Szólj hozzá!

Címkék: mobil ingyenes pályázat rendezvény innováció értékesítés klaszter marketinginnováció innováció konferencia új széchenyi terv versenyképesség és üzleti innováció konferencia vállalkozásfejlesztés.

Voyager CMX a mobiltechnológia szakértőjétől: az utóbbi időszak legjelentősebb, piacképes magyar innovációi között

2011.01.20. 07:10 Üzletfejlesztés

Az ECM Consulting >>> idén jelen volt a 2010. év egyik legizgalmasabb innovációs rendezvényén, az Innovációs Tech-Show 2.0-n >>>, amely december 7-én került megrendezésre Budapesten, a Merlin Színházban.

Az Innovációs Tech-Show a kreativitás, az innováció és az üzleti élet olvasztó tégelye, ahol a leginnovatívabb high-tech eredmények teszik kézzelfoghatóvá a jövőt, a guruk, a megmondók és a befektetők víziói körítésében. A Innovációs TechShow-on bizonyításra került, hogy a magyar kreativitás a technológia optimális ötvözésével képes innovatív és piacképes termékekben/szolgáltatásokban alakot ölteni.

A rendezvényen előadóként részt vett az ECM Consulting képviseletében Sasi Péter is, aki „mobil dokumentum” témában tart előadást 15:40-től. Továbbá a rendezvény keretein belül került először bemutatásra a hazai közönségnek a Voyager CMX >>> is.

A Voyager CMX a következő lépést jelenti a vállalati hatékonyság elérésében mindazon cégek számára, akik használnak nagyvállalati tartalomkezelő rendszert és szeretnék vállalati filozófiájuk részévé tenni a papírmentes irodát >>>.
 
A Voyager CMX különlegessége, hogy képes az összes piacvezető vállalati tartalomkezelő rendszerrel együttműködni (EMC Documentum, Microsoft Sharepoint, IBM Filenet, OpenText Livelink, Oracle UCM, Alfresco), megoldást kínálva a leggyakrabban előforduló ECM rendszerekkel kapcsolatos problémákra:
 
- migráció és munkafolyamat-kezelés
- tartalomtárak közötti optimális szinkronizáció
- tömeges adatmanipuláció
- egyszerűsített archiválás
- tartalom újrastrukturálása
- INVITO- mobil ECM modul segítségével megvalósítja a mobil döntéstámogatást
 
A Voyager CMX a Facebookon >>> és Twitteren >>>.
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. (ECM Consulting)

Szólj hozzá!

Címkék: innováció technológia kreativitás innovatív ecm consulting piacképes termék innovációs rendezvény sasi péter innovációs tech show voyager cmx

Üzletfejlesztés (üzleti innováció) és versenyképesség tanfolyam

2011.01.19. 07:30 Üzletfejlesztés

Az üzleti innováció (új termékek és szolgáltatások, folyamatok bevezetése, új üzleti modellek kialakítása, szervezetfejlesztés stb.) már számos vállalkozás működésében elismerten meghatározó sikertényező.

Ez azonban nem csak a "nagyok" kiváltsága: általános tendenciaként megfigyelhető, hogy a kkv vállalati versenyképességben is egyre fontosabb, hangsúlyosabb helyen szerepel az üzleti innováció, az üzletfejlesztés. Ezen túl minden bizonnyal Ön előtt is ismert, hogy a kormányzat is felismerte ennek a tényezőnek a jelentőségét és kiemelten kezeli az Új Széchenyi Terv megfelelő pályázatai esetén az innovációt.

Ez az innováció az az üzleti célú innováció, amely közvetlenül is képes jótékonyan hatni a vállalkozásának versenyképességére, jövedelmezőségére, sikerességére - vagy egyszerűen csak a túlélést jelentheti a nehéz időkben.

A KLONDIKE Consulting Kft., az üzletfejlesztés és innováció szakértőjeként, az Innováció Hírportállal közösen, a Magyar Üzletfejlesztési Társaság támogatásával elindítja "Üzletfejlesztés és versenyképesség" tanfolyamát - hogy cége versenyképesebb, jövedelmezőbb lehessen. (Képzésünk Magyarország egyetlen diplomás üzleti innovációs képzésének, a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján induló „Üzletfejlesztési menedzser” diplomás képzésének kétnapos tanfolyami változata.)

KLONDIKE Consulting kapcsolat, tematika igénylése: telefon: 06/30/540 65 23 vagy info@uzletfejlesztes.hu.

Hamarosan induló kapcsolódó képzéseink

Innováció express vezetőknek - felkészítés az innovációs, fejlesztési pályázatok hatékony kihasználására (0,5 nap)

Versenyképességi szakértő (2 nap)

Innovációmenedzsment, kkv innovációs menedzser (termék és szolgáltatásfejlesztés, a versenyképes kkv) (3 nap)

Innováció és vállalkozásfejlesztés (3 nap)

Szólj hozzá!

Címkék: tanfolyam pályázat kkv versenyképesség üzletfejlesztés üzleti innováció üzletfejlesztési menedzser innovációmenedzsment vállalati versenyképesség innovációs menedzser új termékek és szolgáltatások folyamatok bevezetése új üzleti:modellek kialakítása klondike consulting versenyképességi szakértő innováció és vállalkozásfejlesztés

Szenvedélyes innováció konferenciánk előadóinak bemutatkozása: Bundik Csaba

2011.01.17. 07:57 Üzletfejlesztés

Bundik Csaba, menedzsment tanácsadó

Pályafutását az akkor még Tungsram nevet is viselő GE-ben kezdte K+F, majd benchmarking területen. Később internetes start-up cégek munkatársa, majd vezetője lett, 2001-től informatikában és marketingben tevékenykedő vállalkozó. 2006-tól a ValDeal Innovációs Zrt. senior business development menedzsere. 2008 közepétől Vietnamban él, regionális igazgatóként a vietnámi, laoszi és kambodzsai piacokért volt felelős.

Jelenleg start-up cégekben tanácsadóként és európai technológiák délkelet-ázsiai üzletfejlesztésében működik közre.

A MÜTF-ön folytatott közgazdasági, pénzügyi tanulmányokat, később a németországi European University Viadrina MBA képzésén, majd a University of Texas at Austin technológiahasznosítási és üzleti inkubációs kurzusain vett.
 
A Viadrina Business School magyarországi regionális képviselője és tag vagyok a Haniel Stiftung Young Leaders Networknek. (Bundik Csaba)
 
Blogol a Világgazdaság Online-on: Vietnám – Indokína blog >>>

Szólj hozzá!

Címkék: innováció k f mba mütf ge start up üzletfejlesztés business development bundik csaba szenvedélyes innováció innováció konferencia valdeal menedzsment tanácsadó benchmarking terület regionális igazgató technológiahasznosítás üzleti inkubáció

Innovációs konferenciánk előadóinak bemutatkozása: Damjanovich Nebojsa

2011.01.14. 09:45 Üzletfejlesztés

Damjanovich Nebojsa

 “Damjanovich Nebojsa a hazai online marketing egyik meghatározó szereplője” – Világgazdaság, 2009.

Damjanovich Nebojsa 2010-ben jelentős üzleti innovációt vezetett be: ettől az évtől, mint tanácsadók marketing tanácsadója dolgozik, pontosabban azoknak a független tanácsadóknak segít, akik nem tudnak módszeresen ügyfeleket szerezni.
 
2010-ben fejezte be a tanácsadói pályáját és kezdte értékesíteni a MAT módszert független és céges tanácsadóknak. Az első sikerek bátorították, hogy jó úton jár és hogy ezt a munkát folytatni és fejleszteni kell.
 
2010 előtt online marketing tanácsadóként olyan ügyfeleknek dolgozott mint Vodafone, Microsoft, T-Com, T-Online, Magyar Telekom, NOKIA, HVB Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, HP, Sanofi Aventis, GlaxoSmithKline, Bayer, Richter Gedeon, Teva, DHL, UPC vagy Air France.
 
Szakmai cikkeket és tanulmányokat publikál a magyar és angol offline és online médiában. Két saját könyve is megjelent, az “E-mail marketing” és a “Keresőmarketing”.
 
Közös szerzőkkel a HVG kiadásában jelentette meg a „Blogvilág” című könyvet, illetve szakmailag lektorálta John Battelle „Keress” című könyvét.
 
Több, az online kommunikációval kapcsolatos felsőoktatási program kidolgozásában vett részt és aktívan dolgozik tanárként a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján a nappali, másoddiplomás és szakirányú továbbképzésben. (damjanovich.hu)
 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: vodafone innováció upc online marketing tanár otp richter t online bayer független tanácsadó teva damjanovich nebojsa üzleti innováció marketing tanácsadó innovációs konferencia online marketing tanácsadó mat módszer

Innovációs konferenciánk előadóinak bemutatkozása: Polgárné Májer Ildikó

2011.01.14. 09:36 Üzletfejlesztés

Polgárné Májer Ildikó

Polgárné Májer Ildikó a ValDeal Innovációs Zrt. alapítója és elnök-vezérigazgatója. Közgazdász-tanár és vegyész végzettségű tanácsadó-befektető üzletasszony.
Polgárné Májer Ildikó nevéhez fűződik a Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP) kiépítése és működtetése, melyen belül ő hozta létre a Budaörsi Ingatlanfejlesztő és Integrátor Szolgáltató Centrum Kft.-t (ISC), a Közép-magyarországi Innovációs Központ Nonprofit Kft.-t (CHIC) és magát a Közép-magyarországi Innovációs Központot is. Más ipari parkok, inkubátorok és technológiai központok fejlesztésében is szerepet vállalt mint fejlesztő, befektető.
 
Polgárné Májer Ildikó jelentős szerepet tölt be a kis- és középvállalatok versenyképességét szolgáló intézményekben, szakmai szervezetekben itthon és az Európai Unióban. A Magyar Innovációs Szövetség Innovatív KKV-k Tagozatának, valamint a Közép-magyarországi Régió Tagozatának vezetője, az Ipari Parkok Egyesületének elnökségi tagja, a Versenyképes Vállalkozások Egyesületének elnöke és a DG Enterprise European Policy Group Business Chamber tagja. 2010-ben megkapta a női menedzserek munkáját elismerő LeaderSHE díjat. (ValDeal)

 

Szólj hozzá!

Címkék: innováció fejlesztő befektető versenyképesség inkubátor chic magyar innovációs szövetség innovációs konferencia innovációs központ innovatív kkv polgárné májer ildikó valdeal innovációs zrt. bitép technológiai központ versenyképes vállalkozás

"Szenvedélyes innováció - Versenyképesség és üzleti innováció" konferencia

2011.01.14. 09:29 Üzletfejlesztés

2011. legelső, legizgalmasabb innovációs rendezvénye részletes pályázati információkkal, vállalkozásfejlesztési titkokkal, klaszteres tippekkel – és a Nemzeti Üzletfejlesztési Díj hivatalos bemutatásával.

"Szenvedélyes innováció - Versenyképesség és üzleti innováció" konferencia
 
Előadásainkban:
 
- megmutatjuk, hogy milyen pályázatok vehetők igénybe fejlesztésre, vállalati innovációra, kutatás-fejlesztésre,
 
- bemutatjuk a marketinginnovációkat, az értékesítés új útjait,
 
- beszélünk a klaszterekről, amelyeknek az innováció területén nagy szerepet szán az Európai Unió és a Széchenyi Terv is,
 
- prezentálunk a szervezeti folyamatokról, az innováció helyéről, szerepéről ezekben és az innovációs folyamatokról,
 
- megnézzük, hogy hogyan kell egy vállalkozást sikeresen működtetni, fejleszteni, milyen módszerek, módszertanok segíthetnek ebben,
 
- beszélünk majd az üzleti innovációk jelentős területét képviselő mobilinnovációkról,
 
- áttekintjük az üzleti innovációs képzések helyzetét,
 
- és bemutatjuk a Nemzeti Üzletfejlesztési Díjat.
 
Üzleti innováció blog - trendek, előrejelzések, a magyar innováció hírei, pályázatok, új technológiák, marketinginnovációk, fejlesztések, új termékek, szolgáltatások - Üzleti innováció blog >>>
 
Üzleti innovációs konferenciasorozat a Magyar Üzletfejlesztési Társaság (www.uzletfejlesztes.hu) szervezésében – azok a témák, amelyek most kimaradnak, azok későbbi konferenciáinkban lesznek megtalálhatóak!
 
"Szenvedélyes innováció - Versenyképesség és üzleti innováció" konferencia
 
2011 első innovációs rendezvényét 2011. január 27-én, csütörtökön tartjuk, Budapesten, az Attila út 93. épületben található rendezvényhelyszínen.
 
Támogatóink: Állami Nyomda Nyrt., a Canon Hungária Kft. és az OCÉ-Hungária Kft.
 
Témáink és előadóink
 
 
09.00 – 09.30 Regisztráció (indítsuk egy kötetlen beszélgetéssel és egy kávéval, teával a rendezvényt!)
 
09.30 - 09.45 - Köszöntő és a Nemzeti Üzletfejlesztési Díj bemutatása - Fodor Zoltán elnök, Magyar Üzletfejlesztési Társaság
 
09.45 - 10.05 - Innováció a marketingben - Damjanovich Nebojsa tanácsadó és tréner, Senpai Consulting Kft.
 
10.25 - 10.45 - Az Új Széchenyi Terv friss kiírásai - Vállalati innováció, kutatás-fejlesztési és innovációs pályázatok a versenyképesség növelése érdekében - Kun Éva elnöki tanácsadó, Montana Tudásmenedzsment Kft.
 
10.45 - 11.05 Szünet (frissítők)
 
11.05 - 11.25 - Az „Innochic”-től az „Innodeal”-ig - innovációs teleregény 2003-2010 - Polgárné Májer Ildikó ügyvezető, ValDeal Zrt.
 
11.25 - 11.45 - Klaszterek létrehozása, működtetése - Dr. Lacza Zsombor igazgató, Semmelweiss Innovation.
 
12.05 - 12.25 - Vállalkozásból vállalatot – az önműködő középvállalatok alapelvei (cégépítés, cégfejlesztés - és egy bevált, kipróbált eljárás) - Purnhauser Dénes ügyvezető, tulajdonos, Róth Péter igazgató, SixDisciplines
 
12.25 - 13.00 Ebédszünet (büféebéddel és frissítőkkel)
 
13.00 - 13.20 - Hol képezhetem munkatársaimat innovációs, üzleti innovációs ismeretekre? - Fodor Zoltán elnök, Magyar Üzletfejlesztési Társaság
 
13. 20 - 13.40 - Üzleti innováció mobilra hangszerelve - Kerezsi Eszter, business development manager, ECM Consulting Kft.
 
13.40 - 14.00 - Kreatív üzleti álmok - szexi köntösben - Schwarz Gábor ügyvezető, Simple 42 - Üzletfejlesztési Kft.
 
14.20 - 14.40 - Hogyan nyerjünk üzletet a Távol-Keleten? Ázsia Üzleti Képesség Audit - egyedülálló magyar módszer, amelyet átvesz Európa - Bundik Csaba, ügyvezető, Ceta Consulting.
 
14.40 - 15.00 - Folyamatfejlesztés, folyamatinnováció - Süti Péter, üzletág igazgató, GRID CEE Zrt.
 
Ellenérték:
 
HUF 28.000,- + ÁFA (a konferencia támogatóinak köszönhetően kedvezményes ellenérték 2011. január 21-ig történő jelentkezés esetén HUF 24.000,- + ÁFA)
 
Egy szervezettől kettő vagy több jelentkező esetén HUF 25.000,- + ÁFA/fő (2011. január 21-ig történő jelentkezés esetén kedvezményes ellenérték HUF 21.000,- + ÁFA/fő)
 
 
A konferenciát támogatja: az Állami Nyomda Nyrt., a Canon Hungária Kft. és az OCÉ-Hungária Kft.
 
Helyszín:
 
Mezőgazdasági Könyvtár, Attila út 93., a Déli Pályaudvartól 5 perc gyalog.
 
A konferenciacsomag tartalma:
 
Szünetekben frissítő, sütemény, álló szendvicsebéd.
 
Konferenciánk résztvevői nyomtatott Konferencia-magazint kapnak "Üzleti innováció és üzletfejlesztés" címmel - szakmai cikkekkel, konferenciakatalógussal.
 
A konferenciára jelentkezők megkapják az Innovációs Audit című megjelenő szakkönyvet (postai úton, várható megjelenés 2011. február). A könyv fő témája, hogy egy vállalkozás üzleti innovációs tevékenysége hogyan hat a versenyképességre, milyen kulcs-tényezők vannak és hogyan lehet azokat a vállalkozás céljainak elérése érdekében kihasználni.
 
Az első konferencia résztvevői 20 % kedvezménnyel vehetnek részt a konferenciasorozat többi rendezvényén - tervezett témákról érdeklődjön telefonon vagy e-levélben!
 
 
Innovációs konferencia blog - Magyarországon mi használtunk először ilyen jellegű konferenciablogot a rendezvény támogatására. Kulisszatitkok, bemutatkozások az Innovációs konferencia blogon - minden, amit egy innovációs konferenciáról tudni kell vagy érdemes...
 
Kapcsolat és további információ:
 
Fodor Zoltán
szervező
Magyar Üzletfejlesztési Társaság elnök
06/30/600 31 26
info@uzletfejlesztes.hu
***

 

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat versenyképesség vállalkozásfejlesztés üzleti innováció innovációs konferencia magyar innováció szenvedélyes innováció innováció konferencia innovációs rendezvénye